Profil

Om Danotec Import

Danotec Import er eneimportør i Danmark af IMS PRO’s samlede program af modstands-svejsere, MIG Lodder og karrosseriværktøj til den danske autobranche, TECNA® mod-standssvejsere samt balanceophæng til Industri/Auto og TEKNEL induktionsvarmere samt tilbehør og reservedele for induktionsvarmer.
 
Med et fundament indenfor autobranchen indledte Danotec Import i 1985 et samarbejde med italienske TECNA. Siden da har vi i et tæt samarbejde udviklet markedets absolut bedste punktsvejsemaskiner til autobranchen. 
 
I 2005 indledte vi et samarbejde med det franske brand GYS, og i 2013 etablerede vi
et fast samarbejde med import og salg af deres komplette program af svejsemaskiner og karrosseriværktøj under navnet IMS PRO i Danmark.
 
I 2015 fik Danotec Import importen og forhandlingen af TEKNEL induktionsvarmere fra Italien. TEKNEL’s induktionsvarmere er specialiseret i design og produktion af mobile induktionsvarmere og induktionsvarmesystemer til auto og industrien.  

1. November 2019 overtog Løwener A/S alle auto-aktiviteterne i Danotec Import ApS
Læs mere HER
 

Efter foreløbig 30 år i branchen har vi naturligvis stor erfaring og knowhow omkring alle aspekter af modstandssvejsning – indenfor autobranchen såvel som industrien. Denne knowhow deler vi gerne ud af til vores kunder. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om fx punktsvejsning og MIG lodning i de forskellige bilmodeller. Du skal bare ringe på 9721 3800.
 


 
Danotec Import
Smedeland 2      DK-2600 Glostrup      Tlf. +45 97 21 38 00    Fax +45 97 21 03 01     E-mail til Danotec Import
S
ervicecenter Vest, v/ V. Løwener A/S, Niels Bohrs Vej 31, 8660 Stilling, Skanderborg