Referencer

Peugeot Lyngby 

”Allerede tilbage i halvfemserne handlede vi med Danotec Import. Men det blev til et meget tættere samarbejde, da vi for ca.15 år siden skulle investere i nogle nye, stærke svejsere til værkstedet. Vi undersøgte markedet grundigt, og efter nogle demonstrationer faldt vores valg på svejserne fra Danotec. Her havde vi den bedste mavefornemmelse. Og det viste sig også at være et fantastisk godt produkt.
 
Styrken i vores samarbejde er dels kvaliteten i produkterne. De virker bare – længere er den ikke! Men det handler sørme også om serviceniveauet. Jeg kan næsten ikke få armene højt nok i vejret over Keld Buskbjergs måde at håndtere serviceafdelingen på. Skulle jeg støde ind i et problem med en af vores maskiner, så reagerer han straks. Enten kommer han selv – eller også finder vi lynhurtigt frem til, hvad problemet er, og så sørger han for, at vi har en reservedel næste morgen. Vi oplever aldrig ventetid på hverken reparationer eller reservedele. Jeg har absolut intet dårligt at sige om Danotec Import.”
 
Erik Martens, værkfører

Andersen & Martini

”Vores samarbejde med Danotec Import startede for efterhånden mange år siden. Jeg mener, at det var omkring 1998-99, hvor vi skulle have nogle TECNA-svejsere til vores afdeling. Og det gik faktisk så godt, at vi har været kunde hos dem lige siden.
 
Danotec Import står for vedligeholdelsen af vores modstandssvejsere på værkstedet, og det er også hos dem, vi køber nye svejsere. Nu holder de jo rigtig godt, de svejsere – også fordi vi har en servicekontrakt på dem, så det er ikke så tit, vi køber nye.
 
Det vi sætter allerstørst pris på er deres service. De reagerer altid med det samme, når vi har brug for dem, så vi får altid lynhurtig hjælp. De har i det hele taget et usædvanligt højt serviceniveau.”
 
Carsten Raun, værkstedschef

Ejner Hessel Århus

”Vi har arbejdet med Danotec Import siden første halvdel af halvfemserne. Grunden til at vi fik gang i et samarbejde var, at vi havde købt en svejser, som ikke duede hos en anden leverandør. Så ringede vi til Danotec, og så kom Ole Frederiksen og præsenterede en af deres svejsere. Den ku’ det den skulle, så den købte vi, og vi har samarbejdet lige siden.
 
Danotec Import løser alle de problemer, vi har med vores svejsemaskiner. De står for al servicen – og så har vi i tidens løb købt rigtig mange svejsere hos dem. 
Servicen hos Dantec Import er helt uovertruffen. Styrken ved dem, sammenlignet med andre leverandører er, at det er et ret lille firma, og uanset hvem vi taler med, så er servicen bare i orden. Den kan ikke blive bedre. Det er også derfor jeg ofte har anbefalet Danotec Import til andre.”
 
Kjeld Kastrup, pladeværkfører
Danotec Import
Smedeland 2      DK-2600 Glostrup      Tlf. +45 97 21 38 00    Fax +45 97 21 03 01     E-mail til Danotec Import
S
ervicecenter Vest, v/ V. Løwener A/S, Niels Bohrs Vej 31, 8660 Stilling, Skanderborg